5

Цени

 

Цената за наемане на Вила„Козник“  са следните:

Наем на къщата до 5 дни включително: 140 лв на ден.

Наем над 5 дни:  10 % отстъпки от обявените цени.

 

Къщата е свободна за следните дати през 2021 година.

 

Юни 

Няма свободни дати. 

Юли

Няма свободни дати. 

Август 

Няма свободни дати. 

Септември

Няма свободни дати.

Октомври

Няма свободни дати.

Ноември

1-4 вкл. 8-11 вкл. 21-30 вкл.

Декември

1-23 вкл. 29-30 вкл.

 

 

Отдава се под наем цялата къща, това означава че ще бъдете настанени само Вие, всички удобства в района на къщата ще ползвате само Вие.  Без съседи, без хазяи !

Цените не са валидни само за новогодишните празници, като за тези дни, Вила „Козник“ изготвя и договаря специални  пакети.

 

 

 

 

Плащане

Изисква се предварително депозитно заплащане в размер на 20% от определената сума, чрез банков трансфер в рамките на 4 работни дни след като Ви изпратя сметка за потвърждаване на резервацията.

Доплащането на останалата сума от договорената цена се извършва при пристигане във вилата.

 

 

Общи условия за ползване на вила „Козник“

 

При резервация на вилата, автоматично се сключва договор за наем, между наемодателя и представител на групата, извършил резервацията.

Настаняването и освобождаването във Вила „Козник“, става в следните часове:

настаняване от: 14:00 часа следобед;

освобождаване до 12.00 часа на обяд,  или допълнителна уговорка със собственика на вилата.

Брой гости:

По време на престоя, броят на гостите , не трябва да надвишава броя на спалните места, посочени в потвърждението на резервацията, осен ако не е договорено друго.

 

Допускат се домашни любимци, като собствениците носят отговорност за тяхното поведение.

Ползване на високо проходим автомобил.

На разположение на гостите има високопроходим автомобил, който се ползва само от правоспособни водачи. Забранено е ползването на автомобила от лица употребили алкохол  или психотропни вещества. Автомобила е на разположение на гостите безплатно, задължение на гостите е да възстановят само изразходваното гориво.

 

Ползване на имота, норми на поведение и грижа:

Пушенето във вътрешните помещения /спални, всекидневна и дървена хижа/ на  Вила „Козник“ е забранено.

Гостите са длъжни да бъдат изключително внимателни и съобразителни през цялото време на престоя си във Вила „Козник“, особено пребиваващите с деца. В интерес на безопасността, трябва да се оказва подходящ контрол около пътеките, стълбищните пространства и при използване на всички съоръжения в и извън територията на Вила „Козник“.

Особено внимателни трябва да бъдат при придвижването по екопътеките в района, задължително да се движат по маркировката и да спазват всички условия за безопасност.

 

Собственикът или негов представител НЕ поема отговорност за:

– Всяко физическо нараняване, загуба, повреда, неудобство или допълнителни разходи, направени от страна на гостите и съпътстващите ги лица, независимо от причината;

– Невъзможност на гостите да отседнат във вилата, поради възпрепятстващи обстоятелства от личен характер.

Щети или загуби:

Задължение на гостите е да се отнасят към имуществото на Вила „Козник“ с грижа на добър стопанин.

Разходите за подмяна или ремонт на всяка загуба или повреда на собствеността на Вила „Козник“, нейното обзавеждане, както и в дворното пространство, причинени по време на наемане и престоя, са за сметка на гостуващите.. По време на наемния период, представителят на гостите, резервирал нощувките във Вила „Козник“, носи пълна отговорност за поведението на придружаващите го лица във вилата и района около нея.